Padni komu padni
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBlažek dojel na svou naivitu, jeho nástupce bude horší. Stanjuru to může doběhnout
50 komentářů
Martin Stanko
Z mého pohledu měl stát zabavit celou peněženku a ne jen kousek - to je ta fatální chyba - ne že si z toho něco vzali, ale že si nevzali vše.
@Martin Stanko Tak Don Pablo jistě neodešel z prázdnou. Tak blbý zase není.
@Frank51482
Don Pablo již není sociálně potřebný - přeplaval na druhý břeh. Což by při zabavení 12 miliard nešlo, že...
A mimo to - prachy to jsou čisté a řádně zdaněné. 12 giga má přeci každý! Dle fialového blba se máme líp, než si myslíme...
Don Pablo již není sociálně potřebný - přeplaval na druhý břeh. Což by při zabavení 12 miliard nešlo, že...
A mimo to - prachy to jsou čisté a řádně zdaněné. 12 giga má přeci každý! Dle fialového blba se máme líp, než si myslíme...
našinec
Nevím tomu pořádně hlavu a patu. Faktem pro mne zůstává, že stát je bohatší o 1 mld. Kč. Stát neměl možnosti a schopnosti se k penězům jinak dostat. Jedině flashku zničit, aby neměl nikdo nic.
Martina Prokoratová
Naivita? Pochybuji… Spíš naprosté vědomí toho, že může všechno a všechno projde. Beztrestnost a nadutost. Prachy nesmrdí…
Saša Krach
A kdo si rozdělil zbytek peněz. 😂...Že by dostali ty miliardy nožičky a utekli...
To smrdí ,,,hodně smrdí. Ostuda světového formátu. A pak že tato vláda nemá výsledky...😛
To smrdí ,,,hodně smrdí. Ostuda světového formátu. A pak že tato vláda nemá výsledky...😛
Uživatel_5734171
Blažek nedojel na žádnou naivitu. Bylo to v něm. Jeho svět funguje jinak. Je to svět podivných dohod, podivných kšeftů. Byl to jednoznačně Zemanův a Babišův člověk. Jejich spojka. Stačí si vzpomenout na tu schůzku s Nejedlým, kdy se pak Blažek vymlouval na bouřku. A že tato vláda nevyšetřovala Babišovy kauzy je rovněž Blažkova práce, stejně jako Bradáčové, kterou tam Blažek instaloval. A ani pikosekundu nepochybuji o tom, že Blažek byl připraven po volbách pomoci Babišovi s dodávkou "pragratických" členů ODS k vytvoření koalice s ANO. Jinými slovy, pro mě skvělá zpráva, že tahle hnida končí... A jen tak mimochodem, Babiš, Havlíček a další politici z ANO tři roky Blažka vychvalovali, jako jediného člena vlády...
@Uživatel_5734171 Chlape jsi úplně mimo. Měl by jsi občas sledovat pořad REPORTEŘI. Třeba zrovna ten včerejší. Tam by jsi se dověděl,že naopak Fiala a Blažek spolu měli úzké vazby už z Brna . Čili to že Blažek se držel tak dlouho i přes své podivné aféry (podivné bouřky,informovaní se na práci soudu atd) je proto,že ho chránil Fiala . Tudíž nadaváš-li na Blažka musíš i na Fialu. Celá ODS je prohnilá.
lug70
Člověk by čekal, že když všichni vidí co se tu dějí za věci, že se ozvou aktivisté z Milion chvilek, skupiny Kaputin nebo Pulse of Europe a budou demonstrovat za demisi Fialovy vlády. A ono nic, ticho po pěšině. K vůli Čapímu hnízdu se mohli přetrhnout, za prezidentem Zemanem se všude táhli jako švábi aby mu řekli "Jsme tu" a teď o nich ani nikdo neví. Dozimetr nic, Fialova kampelička nic ani aféra Blažek nic, nezájem. No, aspoň je vidět komu ti uliční prudiči vlastně slouží.
@lug70
tohle se mi líbí. Jak odpůrci této vlády neustále někoho úkolují... Do psí hlavy, vyraž na demonstraci!!!! Nic ti nebrání. Proč by měl nějaký Kaputin vyrážet za tebe? Až se k moci prodere lůza z ANO a SPD, já vyrazím...
tohle se mi líbí. Jak odpůrci této vlády neustále někoho úkolují... Do psí hlavy, vyraž na demonstraci!!!! Nic ti nebrání. Proč by měl nějaký Kaputin vyrážet za tebe? Až se k moci prodere lůza z ANO a SPD, já vyrazím...
@Uživatel_5734171 Lůza je hlavně ODS ,mistře !
@Richard Šebesta že je zajímavé, jak se tu někteří furt této vlády organizovaného zločinu zastávají. Že je to mafie už doslova bije do očí a jejich zastánci si melou pořád svou. Normální člověk po všech těch kauzách by s těmi mafiány nechtěl už nic mít společného. Takže buď to jsou fakt beznadějně naivní hlupáci nebo co je mnohem horší, že to jsou lumpové stejného ražení, kteří díky této vládě organizovaného zločinu mají určité výhody před ostatními lidmi anebo pro vládnoucí organizovaný zločin nějakým způsobem pracují a jsou na jeho výplatních páskách, což je to vůbec nejhorší. To jsou užiteční idio....
@Uživatel_5734171
Blbeček by možná i šel, ale z RuSSka (via SPD nebo KSČM) nedostal povel.
Blbeček by možná i šel, ale z RuSSka (via SPD nebo KSČM) nedostal povel.
@lug70
A že nejdeš demonstrovat ty, blbe. Pěkně zabalit do vlajky Fašistánu RuSSko, transparent "Česko na prvním místě" a přes ty tvé dva zuby dezoláta šišlat "Fyjalo octup !"
A že nejdeš demonstrovat ty, blbe. Pěkně zabalit do vlajky Fašistánu RuSSko, transparent "Česko na prvním místě" a přes ty tvé dva zuby dezoláta šišlat "Fyjalo octup !"
@Petr Minář A vida, potrefené husy se vždycky spolehlivě ozvou. Nikdy však to nejsou ti z vyšších sfér organizovaného zločinu, ale vždycky jen ti poslední šmudlové, co jsou na chvostu mafiánské chobotnice, kterým se říká "užiteční idio*i, co za služby mafii inkasují nejméně.
Věra Heidlerová
Nechce se mi věřit, že by p. Blažek byl naivka, spíš naopak. I když jsem voličkou Spolu, pan Blažek byl pro mne nejmíň důvěryhodným ministrem i členem ODS. Přezdívka "Don Pablo" nevznikla pro nic za nic a Blažek se jí honosí již z minulosti. Brňáci vědí své.
@Věra Heidlerová
Teď zrovinka poslouchám jak Vondráček komentuje.na.ČT 24 kauzu Blažek.
Přesně takto vystupuje člověk minimálně lehce opilý.
To, že vaří z vody a nemá nic v ruce je mi jedno, ale ty zaklony celého těla, jednoduché výrazy jak nahrazuje chybějící kousky věk, zarážení se uprostřed věty, kde potřebuje dodýchnout, tak na to jsem alergický.
Až prý výhradou volby jede okamžitě do Moskvy.
Je to špatný člověk.
Teď zrovinka poslouchám jak Vondráček komentuje.na.ČT 24 kauzu Blažek.
Přesně takto vystupuje člověk minimálně lehce opilý.
To, že vaří z vody a nemá nic v ruce je mi jedno, ale ty zaklony celého těla, jednoduché výrazy jak nahrazuje chybějící kousky věk, zarážení se uprostřed věty, kde potřebuje dodýchnout, tak na to jsem alergický.
Až prý výhradou volby jede okamžitě do Moskvy.
Je to špatný člověk.
@Pavel Nyklíček Vondráček je údajně právník. Je to jeden z nejhloupějších politiků v ČR. Jakmile se někde objeví nebo začne žvanit, mám zkažený den. Nevím, jak se mohl propracovat do čela parlamentu, to jsem měla chytřejšího psa.
@Pavel Nyklíček Tak na tu vládní zločineckou smečku ale opravdu nemá. Ti sice záklony těla nedělají, ale kradou jako straky ani poledne nedrží. A to nemluvě o tom bezpáteřním kolaborantovi s IQ 107. Mimochodem, Blažek je sice zmetek, ale inteligentní mafián a nechce se mi věřit, že by z blbosti udělal takovou hovadinu. Mně by zajímalo co na to čučkaři s hloupým jenerálem Koudelkou? Už má jenerál nějaké pokyny ze zámoří? Nebude v tom zase ta ruská stopa se známými záškodníky Čukem a Gekem? Já jsem včera potkal nějaké dva pobudy s ruksaky na zádech, tak kdoví.
@Frank51482 to jste potkal Šťastného se Šebestou .vy 3 jste správní pobudové vy nemáte IQ 107 ani dohromady. Nemáte vlastní názory a jen papouškujete lži a žvásty hloupých dezoidů 😁
Rychtářová Tak ještě, že tu máme tebe, čurinko. Ty jsi fakt přehršel argumentů a brilantních analýz.
Já sem vlastní názory dávám a podporuji je odkazy na nezávislá periodika. U tebe jsem si tedy doopravdy ještě nevšiml....
Já sem vlastní názory dávám a podporuji je odkazy na nezávislá periodika. U tebe jsem si tedy doopravdy ještě nevšiml....
epr3
3. června 2025 • 10:30
0
Rychtářová Tak ještě, že tu máme tebe, čurinko. Ty jsi fakt přehršel argumentů a brilantních analýz.
Já sem vlastní názory dávám a podporuji je odkazy na nezávislá periodika. U tebe jsem si tedy doopravdy ještě nevšiml...
Starý vysušený kmete tvoje žvásty a lži nikoho nezajímají a odkazy na hloupého vidláka a ostatní dezoidy už vůbec ne 😁
3. června 2025 • 10:30
0
Já sem vlastní názory dávám a podporuji je odkazy na nezávislá periodika. U tebe jsem si tedy doopravdy ještě nevšiml...
Starý vysušený kmete tvoje žvásty a lži nikoho nezajímají a odkazy na hloupého vidláka a ostatní dezoidy už vůbec ne 😁
Jaroslav Kopal
Dlouho jsem se tak nezasmál, jako výroku "Blažek dojel na svou naivitu". On, liška podšitá, všemi mastmi mazaná, dosud ze všech kauz vyklouzl a najednou pic kozu do vazu.
@Jaroslav Kopal
Jak říkal Jára Cimrman :
Je to minimálně sprostý podezřelý...🤣.
Každopádně bude zajímavé vyústění celé kauzy ale rozhodně nevěřim náhodě.
Tohle někdo připravil a ví, že z toho lehce Blažek vyklouzne, ale to co to mělo opravdu sledovat, tak samozřejmě politický boj a Blažek se.nenarodil včera.
Jak říkal Jára Cimrman :
Je to minimálně sprostý podezřelý...🤣.
Každopádně bude zajímavé vyústění celé kauzy ale rozhodně nevěřim náhodě.
Tohle někdo připravil a ví, že z toho lehce Blažek vyklouzne, ale to co to mělo opravdu sledovat, tak samozřejmě politický boj a Blažek se.nenarodil včera.
Richard Sebesta
O Blažkovi bych řekl cokoli ale určitě ne že byl naivní .Chlap ve věku 56 let je naivní navíc s právním vzděláním ? To je určitě Lipavský který je i nesmírně hloupý ale Blažek určitě ne .
@Richard Sebesta
Za tím vším může být skryto naprosto vše.
Z logiky věci by opravdu takto otrkaný a vzdělaný pardáll neudělal tak lacinou chybu....
Větším druhé kolo o kterém nevíme, jelikož Blažek tahal za mnoho nitek a výsledek policejního šetření tipuji na legální záležitost.
Za tím vším může být skryto naprosto vše.
Z logiky věci by opravdu takto otrkaný a vzdělaný pardáll neudělal tak lacinou chybu....
Větším druhé kolo o kterém nevíme, jelikož Blažek tahal za mnoho nitek a výsledek policejního šetření tipuji na legální záležitost.
@Richard Sebesta
Vyprávěj nám o hlouposti, Šebesto. Nejléle, když začneš o té tvojí, tu znáš jistě dobře.
Vyprávěj nám o hlouposti, Šebesto. Nejléle, když začneš o té tvojí, tu znáš jistě dobře.
@Petr Minář Vidíš po dlouhé době čtu tvoje kecy a náhodou s tebou souhlasím .Bureš je grázl a ANO nemá morální právo nikoho kritizovat .Nejprve si musí zamest před vlastním prahem .Ovšem to neznamená že Blažek je nevinný.Jeho kauzu je nutno dosetrit se vším všudy tedy i s případnou tr.odpovednosti bude li vinen
Saša Krach
Blažek dojel na svou naivitu. Jasně....Všechno beru ale toto je blbost ...
Blažek může být vše...ale u toho je vždy profesionál...A chyby nedělá.
..😂😂😂😂😂😂 Někdo říká budou mu asi děkovat ,,,,,hodně dlouho. 😂😂😂😂
Blažek může být vše...ale u toho je vždy profesionál...A chyby nedělá.
..😂😂😂😂😂😂 Někdo říká budou mu asi děkovat ,,,,,hodně dlouho. 😂😂😂😂
Pavel Nyklíček
Tato aféra je zvláštní střet dvou světů.
Zločin a spravedlnost se setkaly.
Jedni dávali, druzí brali.
Nikdo nikoho neokradl a někdo mohl získat.
Tuším, že podklady k vyšetřování byly podány. Hlavní aktér odstoupil.
Svým způsobem, takto by to mělo vypadat, když se v politice zakopne.
Následuje vyšetřování, vyhodnocení viny nebo neviny.
Za nějaký čas může politik obhájit svou nevinu a vrátit se pomyslného politické dění.
Zde je ale první kámen úrazu.
Vystoupíte, ale návrat při jekémkoli verdiktu nemožný....
Pokud bych si mohl tipnout, tak Blažek v politice končí a policejní verdikt ve stylu : během mé služby se nic zvláštního nestalo.
Nebude zde prokázaný úmysl ani obohacení.
Na odstoupení celé vlády to není určitě, to bychom tu už dávno neměli ani politiky tipu babiše, který zatím jako jeden z mála opravdu je obviněn, což dle mého Blažek vůbec nebude.
Zločin a spravedlnost se setkaly.
Jedni dávali, druzí brali.
Nikdo nikoho neokradl a někdo mohl získat.
Tuším, že podklady k vyšetřování byly podány. Hlavní aktér odstoupil.
Svým způsobem, takto by to mělo vypadat, když se v politice zakopne.
Následuje vyšetřování, vyhodnocení viny nebo neviny.
Za nějaký čas může politik obhájit svou nevinu a vrátit se pomyslného politické dění.
Zde je ale první kámen úrazu.
Vystoupíte, ale návrat při jekémkoli verdiktu nemožný....
Pokud bych si mohl tipnout, tak Blažek v politice končí a policejní verdikt ve stylu : během mé služby se nic zvláštního nestalo.
Nebude zde prokázaný úmysl ani obohacení.
Na odstoupení celé vlády to není určitě, to bychom tu už dávno neměli ani politiky tipu babiše, který zatím jako jeden z mála opravdu je obviněn, což dle mého Blažek vůbec nebude.
@Pavel Nyklíček
Inu, lidé dělají chyby. Tedy i politici. To jen slabomyslní blbci hledají ve volbách křišťálově čisté genie (sami špinaví hlupáci), co zařídí, hlavně pro ně bezbolestně, "ano, bude líp" (pro každého lempla). A za chyby se musí zaplatit. A jsme u toho nepatrného rozdílu v kvalitě politiků, rozdílu, který ovšem blbové neberou: demokratický politik po chybě (pozor, ještě tu není žádný zločin) odstoupí, ta špína, kterou oni volí, se drží i při obvinění z vysloveně kriminálních činů u koryta jak lejno podolku: "Nigdi něodstúpim, nigdi, to si pamätajte!"
Inu, lidé dělají chyby. Tedy i politici. To jen slabomyslní blbci hledají ve volbách křišťálově čisté genie (sami špinaví hlupáci), co zařídí, hlavně pro ně bezbolestně, "ano, bude líp" (pro každého lempla). A za chyby se musí zaplatit. A jsme u toho nepatrného rozdílu v kvalitě politiků, rozdílu, který ovšem blbové neberou: demokratický politik po chybě (pozor, ještě tu není žádný zločin) odstoupí, ta špína, kterou oni volí, se drží i při obvinění z vysloveně kriminálních činů u koryta jak lejno podolku: "Nigdi něodstúpim, nigdi, to si pamätajte!"
@Petr Minář
Tak proti babišovi je Blažek frajer. Odstůpil! 🙂
Vše zatím stojí na vodě.
Pak přijde politická vlna o které mám spekulativní představy a pokud se to vyplni, bude mě tato hra těšit o to vice.
Naivitu Blažka zde ele naprosto nepředpokládám.
Tak proti babišovi je Blažek frajer. Odstůpil! 🙂
Vše zatím stojí na vodě.
Pak přijde politická vlna o které mám spekulativní představy a pokud se to vyplni, bude mě tato hra těšit o to vice.
Naivitu Blažka zde ele naprosto nepředpokládám.
Don PaBlb je Skrytý Aňák !!! Je to Tajný Tajemný Babišúv Agent = Inspektor Clusoe Hadr !!! A o tom to je !!! Do Prkvančic-Fekalic !!! Vivat ANO+SPD !!! Vivat Stačilo !!!