Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVy jste h***a, já jsem king! Turek v závodě šlapacích aut porazil školačky a dokázal, že je opravdový závodník
17 komentářů
corpse despy
0
Pokud liberální slečinky vřískaj tak člověk ví, že je vše v pořádku a Motoristy je velmi moudré volit. S každým ubohým článkem v novinách, každou reportáži, každým rádoby vtipným reflextrusem je všem jasné, že Turek nedá všem bezpáteřním lidem spát. Kydá se špína a kydá, ale výsledek bude opačný. 😎 Tak zkuste ještě zabrat liberální žumpo.
jasu1
Poněkud infantilní sarkasmus autora, jenom znovu potvrzuje intelektuální úpadek kdysi chytrého a štiplavého.reflexu. Nejde o Turka ,tam je asi všem jasno.
Jenom nevím proč pan autor píše, když to vůbec neumí .
Jenom nevím proč pan autor píše, když to vůbec neumí .
Uživatel_5734171
Kdo chce zažít ještě větší legraci, nechť si zajde na oficiální Twitter (X) předsedy Motoristů, mluvčího Institutu Václava Klause Macinky. "Lehni bobku" je to nejslušnější, co tak od tohoto postpubertálního mamlase je... Je opravdu šílené, jak může tahle partička mít šanci na sněmovnu...))) Dostat více Turka a Macinku do veřejného prostoru a celá ta strana skončí jedním velkým pšoukem...
P.S. Přesně proto ANO schovává Babiše, nepouští ho do debat, natož do základních škol...
P.S. Přesně proto ANO schovává Babiše, nepouští ho do debat, natož do základních škol...
Petr Falta
A já se ptám,Komu zvoní hrana?Tobě Turku tobě.
Pavel Nyklíček
Viděl jsem fota ze závodů. Ta jistota v očích "vitězneho" Turka je pohled Bohů.
Vedle stojí chlapeček z rozvojové země a Turek přebírá palmu vítězství nad tímto chlapečkem
Upřimná gratulace. Lauda by zbledl závistí.
Udělat z čehúňů národ blbců se panu Vejfukovi jistě povedlo.
Ještě měl držet v ruce tubus s diplomem tříletého vysokoškolského soukromého studia ze školy, kde jeho jméno ani profesoři neznali...
Přejme mu hodně úspěchů v Bruselu. U nás ho opravdu nepotřebujeme a jeho ztvořitele seniora Klause už vůbec ne.
Vedle stojí chlapeček z rozvojové země a Turek přebírá palmu vítězství nad tímto chlapečkem
Upřimná gratulace. Lauda by zbledl závistí.
Udělat z čehúňů národ blbců se panu Vejfukovi jistě povedlo.
Ještě měl držet v ruce tubus s diplomem tříletého vysokoškolského soukromého studia ze školy, kde jeho jméno ani profesoři neznali...
Přejme mu hodně úspěchů v Bruselu. U nás ho opravdu nepotřebujeme a jeho ztvořitele seniora Klause už vůbec ne.
Petr Minář
Ano, zákon umožňuje využívat občansky zodpovědný akt volit i právo být zvolen věkovou hranicí, která by měla zaručovat duševní zralost dotyčného. Co ale s blby věkem bohatě za touto hranicí ale mentálně hluboko pod ní? Co s Turky, ale i jejich voliči, volícími podle kriteríí fešné hranaté lebky a chlapáckých řečí i nedospělého hlupáčka?