Divoký kačer

Zpět na článek

Měl jsem připravené chlebíčky a utopence, ale Zelenskyj se na můj mírový summit nedostavil, stěžoval si Babiš

37 komentářů

g.fo
Ahoj tak to je dobrý... Aspon jsem se zasmál
Jindřich Žižka
Kdo nepochopil nadsázku Refkexu je buďto bolševik nebo dement.
Venca Švejk
Ale běž Babiš Zelí nepřijel kvůli tvým koblížkům ani chlebíčkům on přijel pro peníze na válku.....
Hana Svobodová
Zapoměl na koblihy HS
František Zika
Útočit na lidi s mozkem a na Babiše, nic jiného neumíte. A ještě rozdávat peníze, které vám nepatří. Na pokyn z USA se můžete podělat z blbé ukrajiny a toho zeleného somráka. Karma a dějiny si vás najdou !!!
Treesome Marty
@František Zika
Jste plny nenavisti, pane Ziko, a to vuci lidem, kteri strili i za nas, osobne je radeji financne podporim, bez bych musel na frontu. Mel by jste obcas pouzivat hlavu ;-) Nebo mate v supliku clensky prukaz KSC a styska se Vam po starych casech?
František Zika
@Treesome Mart Melete ***, nikdy jsem neměl žádný průkaz a nepotřebuju aby za mě někdo střílel a už vůbec ne fašisti!!! A ty staré časy zas tak špatné nebyly když to srovnám s tím bordelem co je dnes!!!
Anatolij Vasil
Roky se rusáci mezi sebou zabíjí a nikoho to nezajímalo.Prave žeto nikoho nebralo tak Zelený vymyslel jak se zviditelnit a ještě na tom pohádkově zbohatnout.A západ mu to žere.Putinovi je celá ČR někde.Co by tu dělal?!Nic tu není vše je vydrancované a rozkradené!
Lilith Černá
@Anatolij Vasil Nikdo mu to nežere, vyjma pětidemoličních blbečků nějaká Ukáčka nikoho nezajímala a nezajímají. Jde o zdroje. A Trump to nyní bezostyšně odhalil v plné nahotě.
Zdenek Kratochvil
🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Asatin
Zas mam o neco lepsi naladu,diky.
Frank51482
Mizerný klaun zelenina byl spokojen, když se setkal s bolševickým rozvědčíkem a obrýleným moulou z Brna. Akorát se divím, že nezaskočil ještě do Reflexu mezi redakční mozky. Landsman je podobný klaun a určitě by si spolu rozuměli.
Pavel Janča
Výborně jsem se pobavil, skvělé napsáno. Představa Havlíčka v kleci mi vylepšila den . Díky pane Landsmane.
Cejvik
Možná místo chlebíčků a utopence měl zjistit ruský kaviár, ruské vejce a ruskou vodku ;-)
jizerka
Hnutí ANO zrazuje české občany a důchodce. Od počátku války na Ukrajině, které se nás netýká, podporují společně s vládou, jejich poslanci, senátory, s prezidentem nákupy zbraní pro Ukrajinu. Malý Český stát s 10. milióny občany, podporují ohromně velký stát Ukrajinu se 40 milióny občanů. Jejich velká země, nevyužitá, je povinná postarat se o své občany, stavět bytové domy, obchody, aby se mohli jejich občané vrátit do své vlasti. Prezident Zelenskyj zneužívá své politické pozice s jejich vládou. Létá po světě, žádá, aby celý svět se zapojil do války s nákupy zbraní, munice, tanky, letadel proti Ruské federaci. Česká vláda, Parlament, Senát, prezident i hnutí ANO podporují nákupy zbraní. Tato jejich politická strategie za dobu války, bezohledně ochudila důchodce, celoživotně pracující, kteří nemají jiný měsíční příjem než důchod. Všechny poplatky na bydlení, energie, potraviny, léky a jiné potřeby pro život jim zdražili, také daň z jediné nemovitostí, kterou mají, je jejich byt. nevalorizují důchody. Nezohledňují jednoho důch­odce/­důchod­kyně, žijící osaměle. To se týká i mě. Obracím každou korunu, šetřím na jídle, lékaři doporučují, abych se stravovala zdravě pro svoje nemoci a operace prodělané. Zapojuji se aktivně do diskuzí, opodstatněně kritizuji politickou nekorektnost vlády a našich zástupců, kteří žijí z nemravně vysokých platů, často si je nemravně vysoko navyšují. Jejich starost je zabezpečení Ukrajinců s podporou nákupů zbraní proti Putinovi, což je nesolidní a neodpovídá možnostem financí Českého státu, který nemá finance. Vláda Fialy, nás stále zadlužuje u bank, kolika bilióny Kč nás, naše děti, vnoučata, další pokolení zadlužili, nepodávají informace. Vláda neřeší Dozimetr - velkou kriminální činnost jejich politiků Pětikoalice, ve které je zapojen i v té době ministr školství Petr GAZDÍK. Připravená akce v Doprav. podniku Praha, značí miliardy Kč, všichni jsou dál na výsostných místech. Moje příspěvky mažou, sebrali nám SVOBODU SLOVA. Tak tady žijeme.
Petr Minář
@jizerka
Nestarej se, hňupe, o "důchodce", nejvýš sám o sebe (a to myslím, že podle těch pindů, budeš nesvéprávný, ubožák co nechápe, která bije). Já jsem důchodce a nepotřebuji takovéto obhájce mých zájmů. Mám se dobře a jediné, co mne skutečně ohrožuje je, že se k moci dostanou hlupáci s názory jako máš ty.
Mikky007
@Petr Minář
Plně s vámi souhlasím a doufám že je takových více
Anatolij Vasil
@Mikky007 ;Jizerka pro jizerku- Asi jste si nakradl dost,když se máte dobře.A hlupák jste jen vy sám!!!
Jindřich Žižka
@Mikky007 Tady!
František Zika
@Petr Minář doufám, že brzo natáhneš brka , chytráku!
Anatolij Vasil
@jizerka Lépe bych to nevyjádřila.Vy jste to shrnula do kostky a vyjádřila to podstatné.Bohuzel pro nás se nic nezmění dokud budou tito s...e u koryt,doufám že s volby vyhrají extremistické strany.
Ladislav Pelánek
Volím ANO 🇨🇿🇨🇿
Tonsta
@Ladislav Pelánek
To se tedy máš čím chlubit... 😥
joe123
@Ladislav Pelánek Děkujeme, to jsme všichni potřebovali vědět že jsi de.il...
Anatolij Vasil
@joe123 On si může volit koho chce bez toho aniž by jste ho nazval tím čím jste ho nazval.A sám jste d...il
Mikky007
@Ladislav Pelánek
Tak to více ani nemusíte říkat,na diagnózu to stačí....
Anatolij Vasil
@Ladislav Pelánek To je náš více.Protoze tato země radikální změnu potřebuje.
Karel Jirsa
@Anatolij Vasil to potřebuje. Hlavně se zbavit russáků jako vy.
Lukáš Muller 85
Ja se panu Zelenskemu vubec nedivim ze se u tebe nestavil ja bych si od tebe take nic nedal vsadim boty ze mel strach ze za to ponem budes chtit penize za utopence a a chlebicky ktere mas s vasi poslanecke kantyny za par korun a ty by jsi se na tom snazil jako vzdy jen a jen videlat vcetne dph
Alois Rudý
Bylo to setkání bývalého kariérního komunisty s hercem, komikem, hrajícím roli prezidenta Ukrajiny. Hlavním důvodem příjezdu komika byla snaha zajistit si v Česku předem možnost azylu, po ukončení války Ukrajiny proti Rusku. 😂🤣
King I
@Alois Rudý Ty videa, jak granát ustřelí mužikovi hlavu, jsou fakt dost funny
Petr Minář
Za tím byla kampááň antibabiš nejhorší vlády všech dob slepence SPOLU. Zrádný Fyjala (octup!) prozradil Zelenskému, že chlebíčky a buřty na utopence jsou lahůdky z Babišova Agrofertu. A Zelenský zezelenal a řekl, že potravinová válka, kterou Babišův Agrofert léta vede proti občanům ČR je to poslední, co by chtěl zakoušet na vlastním žaludku.
Richard Sebesta
@Petr Minář nekecám dík za dobrý humor .Opravdu jsem se pobavil.👍
Petr Minář
@Richard Sebesta
Dík, rádo se stalo.
Richard Šebesta
No Herr Landsman opravdu jsem se zasmál. Ale agent Bureš by měl spíše připravené KOBLIHY ! Ty má velmi rád.
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta Děte už s koblihami někam,už je to trapný.
komarek1
Nua papalelně bude jeho soused ze Slovače, jakási Fíča jednat v RuSSku o dovozu extrémně levné ropy a plynu do jeho sídla (i na Čapák). Ať žije světový Putinův Mír.