Poprask
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMoje tělo je moje. Proti-potratové spolky s napojením na Rusko nemají dostávat pozornost
6 komentářů
Jan Bejšovec
0
A opravdu je nenarozené miminko součást ženina těla?? Není to náhodou cizí tělo???
Milos_Sivak
Spojovat protipotratové hnutí s Ruskem je opravdu velká hloupost. Stejně jako blokovat jejich pochod. Nemusím s nimi souhlasit, ale musím jejich názor respektovat. Říká se tomu demokracie. Tu ovšem progresivismus nezná, ten je ze své podstaty naladěný totalitně.
A co se týče hesel typu moje tělo je moje, tak ta platí do okamžiku kdy se to netýká jiného těla, v tomto případě těla nenarozeného dítěte. Nejsem zastáncem zákazů obecně, tedy ani zákazu potratů. Ale uvedený způsob myšlení je značně sobecký a je naprosto legitimní na to upozorňovat. Nehledě na to, že potrat je obrovský zásah do psychiky žen a dívek a mnohé se s ním vyrovnávají dlouhá léta. Je proto na místě vždy pečlivě zvážit všechny možnosti a okolnosti.
A co se týče hesel typu moje tělo je moje, tak ta platí do okamžiku kdy se to netýká jiného těla, v tomto případě těla nenarozeného dítěte. Nejsem zastáncem zákazů obecně, tedy ani zákazu potratů. Ale uvedený způsob myšlení je značně sobecký a je naprosto legitimní na to upozorňovat. Nehledě na to, že potrat je obrovský zásah do psychiky žen a dívek a mnohé se s ním vyrovnávají dlouhá léta. Je proto na místě vždy pečlivě zvážit všechny možnosti a okolnosti.
Orpas Anakt
Paní autorko, to, že je hnutí proti potratům, tak znamená, že chce, aby se rodilo více dětí, Čechů... Proč by proboha rusko sponzorovalo něco, co je jednoznačně proti jejich zájmům, tedy plození více nepřátel. Tohle mentální gymnastika hodná Géblse.
Jan Bejšovec
Milostivá influencerka nikdy pořádně pracovat nebude. Jen bude využívat tuposti jiných, kteří ji s radostí sledují. Zajímavé, že Járu za podobné věci tahají po soudech, ale jak má takovéto netáhlo správný progresivistický názor, tak naopak dostává ještě prostor v médiích.