Divoký kačer

Zpět na článek

Trump odpískal mír na Ukrajině a bude se raději věnovat golfu a zavádět a zase rušit cla

9 komentářů

Asatin
Tramp jedna jako kačer Donald,na někoho skočit,,někomu něco ukrást a pak to sežrat.Bohuzel je to krutá pravda. Svět se asi změní.Co je lež,bude pravdou.
bella.
Kačere, líbí se mi to.Daník na golfu a Zelenkyj v zemljance .
Ať si to vyžere Zelenskyj sám.
Nová vláda v ČR pohlídá ze řetězu utrženého Macrona a nechutnou osobu Pavla.Tihle malí vzrůstem, velcí myšlenkou " když padne Ukrajina, padneme taky " tancují mazurku s kámoškou gynekoložkou Leyenovu a říkají Evropě: radši necháme padnout úsporami na hubu svoje vlastní občany, než abychom přiznali Minskou dohodu a eutralitu, kterou jsme šoupli do šuplíku.
Kačere 👎, asi tak!
Furt lepší vypadnou na golf, než se dohadovat jaký matroš dodat , aby už konečně zelený muž 👎kejvnul a začal p r o d u k t i v ně vyjednávat.
Losina
@bella. Blahoslavená chudá duchem, nebo její je království nebesk. Asi tak.
Alois Rudý
On ten mír není tak lehké dosáhnout, když se tomu Ukrajinský prezident brání, protože mír znamená nové prezidentské volby a pravděpodobně jeho soudní stíhání. Přesto jsem přesvědčen, že se USA ve spolupráci s Ruskem podaří mír uzavřít.😎
Losina
@Alois Rudý Zase průjem?
miky55
Vážně by bylo nejlepší. kdyby se to Trump vykašlal a šel raději hrát ten golf. To konec konců, také slušně vychovaní američtí důchodci, opravdu dělají. On tedy nehraje zas tak dobře a dost často prý podvádí i v tom golfu, ale co už........to může naštvat tak maximálně jeho spoluhráče, že. Tahle se mu povedlo naštvat celý svět........
bella.
@miky55
Hele, Ty světe!
Mluv za sebe!
S US hovořím vemi často a ti mají za to, že jim konečně někdo chrání majetek i životy .
Náš majetek stihnul Fiala češtinář a mluvka rozfrcat a celý svět se chechtá, že hostíme nejvíc Ukrajinců.aniž o pomoc požádal EU .
To taková Merkelová na mgranty doteď má dotace.
Takže Světe - já říkám 10 lepší Trump, než leyenová a co nás čeká s Ukrajinou tady za pár let!
/ a to tam Trump po Bidenovi taky čistí/
Uživatel_5700640
Bohužel tohle není fake News , tohle je krutá pravda .
PEtr Tobes
@Uživatel_5700640 presne tak..a zaroven obrovska ostuda USA..na tohle doplati, my sice taky, ale to co provadi oranzovej sasek bude treba napravovat asi dost dlouho